Zoeken
Asset Insight haalt het maximale uit assets

Haal het maximale uit assets

Asset Insight is dé partner in asset informatiemanagement

Wij zorgen voor de juiste inzichten in assets binnen de infrastructuur

Asset management wordt steeds belangrijker. Wij werken samen met onze klanten en partners om hun doelstellingen te realiseren op het gebied van asset informatiemanagement. Dit doen we voor publieke klanten zoals provincies en gemeenten, Rijkswaterstaat en ProRail en voor private klanten zoals Schiphol, havenbedrijven, logistieke dienstverleners, afvalwaterketens en de (petrochemische) industrie.

Onze expertises

Inspecties

Inzicht in de werkelijke toestand van een asset geeft planningszekerheid, continuïteit en een ongestoorde procesgang. Laat bijvoorbeeld een NEN-inspectie, leidinginspectie of boominspectie uitvoeren.

Spoor- en wegmetingen

We ondersteunen ontwerpers en beheerders met het maken van keuzes. Met inspecties, spoor- en wegmetingen en specifieke onderzoeken geven we adviezen.

IoT-Monitoring

Van tunnels en dijken, tot wegen en spoorwissels. Zie met monitoring beginnende defecten eerder aankomen. Voorkom schade door continue inzicht.

Data analytics & Artificial Intelligence

Krijg met innovatie data-analytics-technieken inzicht in de toekomstige staat van assets. Hierdoor vindt onderhoud op tijd plaats. Dit verhoogt de veiligheid en scheelt tijd en geld