Zoeken
Asset Insight haalt het maximale uit assets

Over Asset Insight

Asset Insight zorgt voor de juiste inzichten in assets binnen de infrastructuur. Hoe we dat doen? We inspecteren, meten (digitaal), monitoren en voorspellen de kwaliteit van assets. Zo kunnen op tijd de juiste keuzes worden gemaakt in beheer en onderhoud. Meer weten? Navigeer door onderstaande pagina’s en ontdek wie wij zijn.  

stroefheidsmetingen-auto.jpg

Onze visie

In de wereld waarin we leven stellen we steeds hogere eisen aan onze infrastructuur. Asset prestatie wordt steeds belangrijker. Wij werken samen met onze klanten en business partners om hun doelstellingen te realiseren op het gebied van asset informatiemanagement. Dit doen we voor onze klanten die onder meer spoorwegen, wegen, waterkeringen, vaarwegen, afvalwaterketen, havens en (petrochemische) industrie hebben of beheren.

Lees meer
© Marina Kemp - AssetInsight - Drone 001 - 1920x500 002.jpg

Onze waarden

Wij creëren meerwaarde voor al onze stakeholders. Dat bereiken we met onze enthousiaste en vakkundige mensen, gezond ondernemerschap en een flinke dosis innovatiekracht. Onmisbare voorwaarden hierbij zijn de vaste onderdelen van ons beleid: veiligheid, integriteit en duurzaamheid. 

Lees meer
3Dmeten-puntenwolk.jpg

Onze werkwijze

Duurzaam, veilig en efficiënt. Dat staat bij Asset.Insight. centraal. En natuurlijk de vraag van de klant. Vanuit daar bieden we een gerichte oplossing. Van inspecties en digitale metingen tot het ontwikkelen van nieuwe algoritmes.

Lees meer
VolkerWessels

Onze historie

Asset Insight is een jong bedrijf met een grote ambitie om te groeien. Maar toch hebben we al een rijke geschiedenis. We zijn namelijk onderdeel van VolkerWessels, een bouwconcern dat al sinds 1854 bestaat. VolkerWessels kent een lange historie. Aan de wieg van het concern stonden diverse grote Nederlandse aannemers en vermaarde familiebedrijven.  

Lees meer
AssetInsight 2021 (46) (1).jpg

Corporate responsibility & veiligheid

Asset.Insight. gaat verkwisting zoveel mogelijk tegen en besteedt structureel aandacht aan het beheersen en verbeteren van milieuprestaties in de bedrijfsvoering. Niet alleen in onze eigen bedrijfsvoering, maar ook in de projecten die we ontwikkelen en in de activiteiten van partijen in de keten. We investeren dan ook graag in duurzame ontwikkelingen.

Lees meer
industrie-inspectie.jpg

Tecson Inspections

Tecson Inspections is met inwendige camera inspectie werkzaam in de petrochemische industrie, olie- en gasindustrie, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, scheepvaartindustrie, energiesector en civiele projecten. We noemen dit Remote Visual Inspections (RVI). Geen mensen in besloten ruimte, op hoogte of onder water. Wij doen uw visuele inspectie met een camera en robot op een snelle, veilige, efficiënte en goedkopen   manier. Van thermografische en leidinginspecties tot onderwater, kade- en lasinspecties.

Lees meer
contract-work.jpg

Algemene voorwaarden voor Inkoop en Onderaanneming

Algemene voorwaarden voor Inkoop en Onderaanneming Asset.Insight. B.V. – versie 1.0 december 2018

Lees meer