Zoeken

Onze waarden

Wij creëren meerwaarde voor al onze stakeholders. Dat bereiken we met onze enthousiaste en vakkundige mensen, gezond ondernemerschap en een flinke dosis innovatiekracht. Onmisbare voorwaarden hierbij zijn de vaste onderdelen van ons beleid: veiligheid, integriteit en duurzaamheid. 

Inspectiedienst.jpg

Maatschappelijk verantwoord

Als bedrijf staan we midden in de maatschappij. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Het is één van onze kernwaarden. Dat zie je terug in ons werk. We voelen ons betrokken bij de maatschappij, bedenken oplossingen met aandacht voor mens en milieu en gebruiken duurzame materialen tijdens projecten.

 

Wave-VolkerWessels-234.jpg

Veiligheid

WAVE: Wees Alert! Veiligheid Eerst!


Veiligheid is onze kernwaarde. In alles wat Asset.Insight. doet staat dat gegeven bovenaan. Al onze medewerkers zijn zich bewust van de risico’s die het werk met zich meebrengt. Wij vinden veiligheid meer dan het volgen van een aantal regels, het is een geloof en manier van werken.

Wees Alert! Veiligheid Eerst! WAVE is het programma om onze medewerkers nog bewuster te maken van het belang van veiligheid. Niet alleen van hun eigen veiligheid, maar ook die van een collega en de omgeving. Meer informatie op volkerwessels.com