Zoeken
dijkmonitoring3.jpg

Monitoring

Met een realtime online monitoringsplatform optimaliseren wij de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw infra-assets.

dijkmonitoring4.jpg

Monitoring assets

Continu inzicht in de staat van assets? Start met monitoring. Laat metingen verrichten, signaleer veranderingen in de omgeving en bewaak de status van assets. En dat vanachter uw bureau. Ontvang de data vervolgens op verschillende manieren, bijvoorbeeld in een webbrowser of geïntegreerd in GIS-applicaties. Op basis van de data ontwikkelen wij algoritmen waarmee afwijkingen en risico’s worden herkend. Hierdoor creëren we een nieuwe informatiestroom. Zo kan risicogestuurd onderhoud volledig worden ondersteund.  

Lees meer
tunnel.jpg

Tunnelmonitoring

In tunnels zijn veel technische installaties aanwezig. Van ventilatoren en verlichting, tot brandslangen en vluchtdeuren. Te laat onderhoud kan tot gevaarlijke situaties leiden. Bijvoorbeeld als een ventilator ineens op het wegdek valt. Krijg daarom op tijd inzicht in je assets.

Lees meer
IoT-monitoring afvalbak_AssetInsight.jpg

Afvalmonitoring

Efficiënt en duurzaam afval inzamelen? Dat kan met IoT (Internet of Things). Sensoren meten continu de inhoud van de afvalbak. Een vuilniswagen kan zo gericht op pad.

Lees meer
inspectie1.jpg

Dijkmonitoring

In het beheer van een waterkering of waterkerende constructie? Houd met monitoring continu inzicht in de dijk en omgeving. Dit verhoogt de waterveiligheid en kan voorkomen dat een dijk doorbreekt.

Lees meer
data-lines.jpg

Quickscan interpretatie SCADA-data

De beschikbaarheid van assets is afhankelijk van een veelheid aan parameters. Vele van deze parameters worden verzameld via het aanwezige SCADA-systeem. Vaak is deze data nauwelijks leesbaar of beperkt beschikbaar voor de beheerder. Wij helpen je daarbij en geven je inzicht in de verzamelde data.

Lees meer