Zoeken

Werkvoorbereider Yuri Hogenbirk

‘We zijn een echt team. Als we elkaar kunnen helpen, dan doen we dat wel’.   Als werkvoorbereider bij de afdeling wegbouwkunde bereidt Yuri Hogenbirk veel projecten voor. ‘Het leukste aan deze functie is het opbouwen van een klantrelatie. Ik vind het leuk om de juiste mensen aan te sturen om de beste dienst te leveren voor de klant. Als de klant je ervoor bedankt en ook nog zegt dat hij mij de volgende keer weer weet te vinden, dan vind ik dat echt helemaal top!’, zegt Yuri met pretoogjes.

werkvoorbereider assetinsight-LinkedIn.png

We doen het met zijn allen

‘Ik zit echt in een leuk team. Het is een gemengd team, dat bestaat uit senioren, junioren, mannen en vrouwen. Het is leuk dat we samen echt gas kunnen geven. Daarnaast is er ook tijd voor een lolletje’, zegt Yuri. ‘Ik krijg veel energie van de samenwerking met mijn collega’s. Ik krijg een kick van spoedopdrachten. Als een klant met spoed belt en het lukt als team dat de meettechnicus gelijk op pad gaat om te meten en het rapport met de meetgegevens de volgende dag gelijk bij de klant ligt, dan krijg ik daar een kick van! We doen het echt met zijn allen en we opereren als één team om de klant snel van dienst te kunnen zijn!’ zegt Yuri glimlachend.

Trots op avondopleiding

‘Ik zou graag willen doorgroeien naar projectleider. Ik doe daarom ook een opleiding naast mijn werk, namelijk Technische Bedrijfskunde. Met Asset.Insight. heb ik een studie overeenkomst afgesloten. Uit een competentietest kwam deze opleiding naar voren. Ik kom uit een technische familie, dus ik heb wel iets met techniek. Elke donderdagavond heb ik les tot half 10 of later. Dat is soms pittig, maar wel erg leuk!’, zegt Yuri trots.  

Lid van de OC en BHV-er

Naast zijn werkzaamheden als werkvoorbereider maakt hij onderdeel uit van de OC (onderdeelcommissie). ‘Gezien mijn opleiding ben ik geïnteresseerd in organisaties. Ik vind het leuk om mijn stem te laten horen en mee te denken met de organisatie.  Ik praat nu mee over de CAO en vertel wat er speelt op de werkvloer’. Daarnaast is Yuri ook BHV-er. ‘Als BHV-er heb ik cursussen gehad over hoe te handelen bij brand en ongelukken. In mijn kamer heb ik dan ook altijd een porto en een hesje liggen’. Binnen Asset.Insight. werken we veilig, of we werken niet!

Privé ook actief

In de avonduren is Yuri ook actief. Hij sport 3 à 4 keer in de week. Yuri doet aan voetbal, fitness, bootcampen en squashen. ‘Ik houd ervan om lekker bezig te zijn!’, zegt hij vrolijk.   Wil jij ook actief zijn bij Asset.Insight.? Asset.Insight. is nog op zoek naar nieuwe collega’s. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van openstaande vacatures of neem contact met ons op via werkenbij@assetinsight.nl