HomeWerken bij

Werken bij

Innovatief, verbindend en LEF! Dat is Asset.Insight. Wij zijn de partner voor onze klanten als het gaat om het inspecteren, meten, monitoren en voorspellen van hun assets. Of het nu gaat om sporen, dijken, gebouwen, industrie, bruggen, wegen of een combinatie daarvan. Ons doel: samen met onze klanten werken aan de veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van onze assets. Wil jij daaraan bijdragen? Lees dan meer over ons en bekijk de vacatures.

 

Staat dé vacature er voor jou niet bij? Maar ben jij getriggerd door wat Asset.Insight. doet, heb jij LEF en wil jij meebouwen aan een nieuwe organisatie, dan komen wij graag met jou in contact! Stuur een appje naar Corniels van Diggele (06 11 38 35 12) of mail naar werkenbij@assetinsight.nl en we nemen contact met je op. Volg ons op LinkedIn voor het laatste nieuws en vacatures.

Iedereen is waardevol!

Of je al jarenlang ervaring hebt of rechtstreeks uit de collegebanken komt wij geloven dat iedereen waardevol kan zijn en kan bijdragen aan ons doel. Met jouw innovatieve ideeën, unieke persoonlijkheid en kennis en expertise, kan jij een bijdrage leveren aan Asset.Insight. Wij geloven dat Asset.Insight. een diversiteit is aan collega’s en een optelsom van verschillende expertises, perspectieven en ervaringen die complementair zijn aan elkaar. Naast de diversiteit in ons bedrijf hebben al onze collega’s LEF gemeen.

Vacatures

Kom je bij ons werken? Bekijk hieronder onze vacatures. Zit je vacature er niet bij of heb je verdere vragen? Stuur...

Asset.Insight. als werkgever

Innovatief, verbindend en LEF! Dat is Asset.Insight. Wij zijn de partner voor onze klanten als het gaat om het inspecteren,...

+