Zoeken

Wie kan mij vertellen hoe ik toppers voor ons mooie bedrijf kan vinden??

Waar is de tijd gebleven dat je bang was om een vacature te plaatsen? Ik was bang, omdat dit zou betekenen dat je met één vacature dagen gesprekken aan het voeren was. En dat je veel geschikte kandidaten moest teleurstellen, omdat ze moesten afvallen. Soms verlang ik wel naar de goede oude tijd, dat ik met 6 vacatures 30 dagen gesprekken aan het voeren was.

vacature inspecteur asset insight.jpg
vacature inspecteur asset insight.jpg

Wij zoeken mensen met ambitie en gedrevenheid

Wij, Asset.Insight., zijn een onderdeel van het mooiste bedrijf van Nederland, namelijk het VolkerWessels concern. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf. Wij kijken niet alleen naar opleidingen en  diploma’s. We willen mensen met ambitie en gedrevenheid een kans bieden om iets te betekenen.

 

We inspecteren en meten op vele fronten in de infra markt. Dit doen we voor zeer grote en verschillende opdrachtgevers, zowel overheid als onderhoudspartijen. We zijn erg vooruitstrevend, omdat we met onze inspecties en metingen data verzamelen. Dit ontwikkelen we verder om het betrouwbaarder en voorspellend te maken.

Fantastische dingen doen met robots, meetapparaatuur en techniek?

Ik ben zelf de manager van een aantal afdelingen die fantastische dingen doen.

  • Met drones, camera’s, ROV’s en robots inspecteren we leidingen en tanks in de petrochemie, pharma- en foodsector in Nederland en buitenland.
  • We hebben een afdeling die met diverse soorten meetapparatuur allerlei metingen doen op het asfalt en adviseren  over het onderhoud.
  • We hebben een video afdeling, waar we miljoenen foto’s inwinnen met auto’s en treinen en boten. Door die foto’s te inspecteren herkennen en vinden we gebreken op het spoor, weg, omgeving en vaarwegen.
  • We inspecteren elektrotechnische installaties volgens de NEN3140 / 1010 en Scios8 en maken daar mooie rapporten voor.
  • We inspecteren op de 2767-4 op de civiele/werktuigbouwkundige en electro kant en adviseren voor tijdig onderhoud op de juiste plek en tijd en tegen de juiste kosten.
  • We voeren toestand inspecties uit. Dat doen we met een grote verscheidenheid aan mensen en functies. De afdelingen bestaan uit inspecteurs, operators, meettechnici, projectleiders en projectmanagers.
Neninspectie-assetinsight.jpg

Voldoende doorgroeimogelijkheden en vrijheid en verantwoordelijkheid

Asset.Insight. geeft mensen een kans om iets te worden. We bieden mensen een kans om je verder te ontwikkelen of om een opleiding te doen, die je weer andere kansen geeft. We belonen de mensen uitstekend en we hebben een prachtig pakket aan arbeidsvoorwaarden. We hebben geen 09.00 tot 17.00 uur mentaliteit. We geven je vrijheid en verantwoordelijkheid. We hebben naast een gevarieerd team ook een jong team. Waar ik de oude knar ben, maar dan wel met een jonge geest ?

Inspecteur_NEN_Diederick.JPG

Gezocht: visuele inspecteurs, operators die het inspecteursvak willen leren of een projectleider

Toch zien we dat het erg lastig is om mensen over te halen om op gesprek te komen. Hoe kan dit toch?

  • Ik zoek voor de visuele inspecties inspecteurs met een VT 2 certificaat of operators die het vak van inspecteurs graag willen leren, in de omgeving van Rotterdam.
  • Ik zoek NEN 3140 / Scios gecertificeerde inspecteurs, projectleider die wat heeft met asfalt.
  • Ik zoek een inspecteur die het leuk vindt om vanuit video beelden de inspecties uit te voeren
  • Ik zoek een projectleider die ervaring heeft met de NEN 3140/Scios 8 inspecties en graag bij de klant komt om mee te denken.

 

 

Maar ondanks al het mooie wat we bieden en willen geven, zie ik nog weinig mensen die van werkgever willen veranderen. Mensen die thuiszitten en willen werken of schoolverlaters die het vak willen leren zien we ook niet voorbij komen. Deze mensen zijn van harte welkom bij ons, zolang je maar passie hebt en gedreven bent om er wat van te maken. Kijk op onze website voor de werkelijke inhoud en uitvraag of stuur mij even een berichtje. Ik drink graag een kopje koffie met jou! Je kan mij mailen op: jhuiskes@assetinsight.nl of ik ben telefonisch te bereiken op:06-50225094