HomeWerken bijAsset.Insight. als werkgever

Asset.Insight. als werkgever

Innovatief, verbindend en LEF! Dat is Asset.Insight. Wij zijn de partner voor onze klanten als het gaat om het inspecteren, meten, monitoren en voorspellen van hun assets. Of het nu gaat om sporen, dijken, gebouwen, industrie, bruggen, wegen of een combinatie daarvan. Ons doel: samen met onze klanten werken aan de veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van onze assets. Wil jij daaraan bijdragen? Lees dan meer over ons en bekijk de vacatures.

assetinsight-sales.jpg

Iedereen is waardevol!

Of je nu jarenlange ervaring hebt of rechtstreeks uit de collegebanken komt wij geloven dat iedereen waardevol kan zijn en kan bijdragen aan ons doel. Met jouw innovatieve ideeën, unieke persoonlijkheid en kennis en expertise, kan jij een bijdrage leveren aan Asset.Insight. Wij geloven dat Asset.Insight. een diversiteit is aan collega’s en een optelsom van verschillende expertises, perspectieven en ervaringen die complementair zijn aan elkaar. Naast de diversiteit in ons bedrijf hebben al onze collega’s LEF gemeen.

assetinsight-vacature.jpg

Wij werken samen met LEF!

  • LEREN: Je bent een vakman/vakvrouw in een markt die snel verandert. Dit betekent dat je flexibel bent en blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen. Daarnaast draag je bij aan een cultuur waarin wordt geleerd. Samen met jouw collega’s evalueer je cyclisch onze projecten en samenwerkingen, geef je feedback en ben je  aanspreekbaar op jouw gedrag.

  • EIGENAAR: Je bent expert in ons vakgebied. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw werk en kijkt over de muren van je eigen werk heen. Je denkt vanuit mogelijkheden en oplossingen en stelt tijdig de hulpvraag. WE-CAN-DO-IT-TOGETHER!

  • FUN: Bij Asset.Insight. werk je met passie en plezier aan onze ambitie en samen met jouw collega’s en de diverse expertises voegen we waarde toe voor onze klant en Asset.Insight.! Dit komt mede doordat we veilig en integer werken, uitdagend werk hebben en doorgroeimogelijkheden in een dynamische omgeving, flexibele arbeidsvoorwaarden, een open en lerende cultuur en inspirerende leiders.

 

 

assetinsight-inspectie.jpg

Wat bieden we jou?

Wanneer je bij Asset.Insight. werkt, ben je verzekerd van een diversiteit aan collega’s en klanten, een innovatieve en inspirerende omgeving en een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei, flexibiliteit en levensfase:

 

  •  Een open werksfeer, waarbij je veel kunt oefenen met feedback geven en ontvangen;
  •  Een data-gedreven kennisorganisatie waarbij je zowel kunt leren van, als uitgroeien tot, een top specialist als een generalist;
  •  Veel oog voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Je kunt dan denken aan vakinhoudelijke ontwikkeling, maar juist ook aan coaching en ontwikkeling als professional en team;

 

Een open werkomgeving die ruimte biedt voor sparren en informele momenten met jouw collega’s. Wij willen je graag een inspirerende ervaring bieden binnen een lerende organisatie als Asset.Insight.!

AssetInsight-personeel.jpg

Wat bieden we jou nóg meer?

  • Een inspirerende werkomgeving die ruimte biedt voor sparren en informele momenten met jouw collega’s;
  • Verder bieden wij naast een marktconform salaris een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden waarbij jij de keuze kunt maken tussen wat jij belangrijk vindt; vrije tijd, pensioen, opleiding & ontwikkeling of juist een extra bedrag aan salaris.
  • We houden rekening met jouw persoonlijke omstandigheden en wij willen je graag een inspirerende ervaring geven binnen een lerende organisatie als Asset.Insight.!
meeting-personeel-assetinsight.jpg

Jouw ideale baan?

Kijk eens bij onze vacatures. Staat dé vacature er voor jou niet bij? Maar ben jij getriggerd door wat Asset.Insight. doet, heb jij LEF en wil jij meebouwen aan een nieuwe organisatie, dan komen wij graag met jou in contact! Stuur een appje naar Corniels van Diggele (06 11 38 35 12) of mail naar werkenbij@assetinsight.nl en we nemen contact met je op.

inspectie-tecson.jpg

Volop ruimte voor opleiding en ontwikkeling

Jouw unieke persoonlijkheid, kennis en expertise bepalen ons succes. Met collega’s met LEF realiseren wij tevreden klanten. Jouw ontwikkeling wordt daarom continu gestimuleerd. Samen bouwen wij aan de toekomst!

 

VolkerWessels Academy

De VolkerWessels Academy biedt een modulair opleidingsprogramma dat zich richt op technische specialismen, projectmanagement, maar ook op algemene zoals ondernemerschap, communicatie, samenwerken en leidinggeven. 

vw-academy.jpg

Student of starter?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in een meewerk- of afstudeerstage of tijdens een traineeship na jouw studie. Ben jij klaar voor je eerste carrièrestap? Wij bieden jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een technisch, datagedreven en dynamisch bedrijf.

 

Stage
Wij hebben meewerkstages, afstudeerstages en groeps- of praktijkopdrachten. Op VMBO, MBO, HBO en WO niveau aan. Wij hebben altijd behoefte aan studenten met een technische achtergrond, bijvoorbeeld Elektrotechniek, Engineering, Technische Bedrijfskunde, (Technische) Informatica en Toegepaste Wiskunde. Ook studenten met een bedrijfskundige opleiding (bijvoorbeeld economie of HRM) zijn welkom.

afstuderen-graduatie-bijassetinsight.jpg

Afstuderen

Je laatste studiejaar is belangrijk. Je wilt zo snel mogelijk afstuderen en het beste resultaat behalen. Bij Asset.Insight. werken veel professionals, die soms dezelfde studie hebben gedaan als jij. Zij weten dus als geen ander hoe belangrijk deze laatste fase van jouw studie is. Onze afstudeerders dragen bij aan innovatieve oplossingen. Jaarlijks bieden wij een aantal studenten de mogelijkheid om succesvol af te studeren.

Ben jij enthousiast over stage of afstuderen binnen Asset.Insight.? Check dan snel onze stage- en afstudeervacatures of mail naar werken@assetinsight.nl of app Corniels van Diggele (06 11 38 35 12). Onze stageplekken ontstaan niet alleen vanuit de behoefte van onze interne organisatie, maar juist vanuit de ideeën van studenten.

+