Zoeken

Technisch Projectleider Kristian Schoonhoven

Kristian werkt vanaf 2018 bij Asset.Insight. en daarvoor onder meer bij VolkerRail. Hij heeft veel ervaring met mobile mapping, geografische informatiesystemen (GIS) en met allerlei soorten camera's en 3D scanners.

Kristian-3d.jpg
KristianSchoonhoven.jpg

Zeer veelzijdige functie

De functie brandweerman bestaat niet binnen Asset.Insight. maar dit zou wel beter de lading dekken. Binnen Asset.Insight. ben ik technisch bezig met een aantal zaken waaronder de AssetView camera’s (360 graden & HR) en de 3D scanner. Ook ben ik bezig met de Meettrein samen met mijn collega Hans Jagtenberg.

rieglscanneropauto.jpg

360 graden & HR camera & Riegl scanner

Ik werk met een grote diversiteit aan databronnen en dataverwerkingsprocessen zoals het wisselmeten bij de Meettreinafdeling en met de 360 & HR camera’s en de Riegl scanner.

Naast de technische aspecten ben ik ook nauw betrokken bij het procesmatige binnen de afdelingen 360 & HR/3D scanning. Ik hoef me dus niet te vervelen. Het is zeer afwisselend werk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid dat vind ik prettig.

spoor-inspectie.jpg

Tenders

Ik sluit aan als er een tender op de markt verschijnt. Ik vind het heel interessant om met een groep collega's aan een tender mee te werken. Ook maak ik offertes voor specialistische opdrachten.

kristianschoonhoven-paard.jpg

Passie voor werk maar ook voor mijn paard!

Naast mijn passie voor mijn werk heb ik ook een enorme passie voor mijn paard. In mijn vrije tijd hou ik me dan ook bezig met paardrijden en ga er regelmatig met mijn paard op uit om deel te nemen aan wedstrijden.