Zoeken

Projectleider NEN inspecties Marco van Driel

Marco werkt al sinds 2016 bij Asset.Insight. en vindt het in zijn vrije tijd leuk om te crossfitten. Tevens  volgt hij naast zijn werk een master in management. “De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn er, je bent zelf in de ‘driver’s seat’. Marco heeft de ambitie om later een team te leiden.

marco.jpg
marco.jpg

Spil tussen uitvoering en klant

“Als projectleider NEN inspecties ben ik de spil tussen de uitvoering en de klant. Het doel is alles zo efficiënt mogelijk op elkaar aan te laten sluiten zodat de klant tevreden is en wij zelf een mooi projectresultaat bereiken. Ik vind het daarnaast ook supergaaf om mee te denken op wat voor manieren we kunnen aansluiten bij verschillende afdelingen binnen Asset.Insight. Op deze manier werken we met een integrale aanpak om projecten beter te realiseren. Samenwerken met verschillende disciplines is elke dag weer uitdagend waardoor iedere dag anders is.”

Trots

“Ik ben ontzettend trots op het onderhoudscontract dat wij hebben afgesloten met idverde (voormalig BTL) in Limburg. Wij hebben afgelopen periode als team ervoor gezorgd dat we ons imago sterk hebben verbeterd, met een tevreden klant als resultaat. Het was niet altijd even makkelijk, maar door goede afspraken te maken en open en eerlijk te communiceren hebben we kunnen leveren en presteren naar verwachting. Het is ontzettend gaaf om te zien dat de energie die je er met zijn allen insteekt leidt tot zo’n mooi eindresultaat.“

Geen dag is hetzelfde

“Ik houd mij voornamelijk bezig met offertes maken voor potentiële projecten en met het aansturen van bestaande projecten. Hierbij moet ik elke dag schakelen tussen contacten met de klant waarin de voortgang besproken wordt en het schakelen met teamleden in de uitvoering. Vanuit mijn enthousiasme wil ik soms sneller schakelen dan mogelijk, maar realiseer me wel dat juiste afstemming cruciaal is om de gewenste resultaten te bereiken. Iedere klus is weer anders, door de diverse disciplines binnen Asset.Insight. krijg je een bredere blik op de infrawereld!”

Team

“Het praktisch werken binnen ons team spreekt mij aan. Er kan snel worden geschakeld en er kan gezegd worden wat we denken. Openheid, eerlijkheid en transparantie biedt gewoon een fijne werksfeer ondanks we weinig bij elkaar zitten.”