HomeInspecties

Inspecties

Met inspecties richten wij ons op het vastleggen van de werkelijke toestand van de door ons te inspecteren assets. We leveren daardoor een bijdrage aan de planningszekerheid, continuïteit en een ongestoorde procesgang. Veiligheid en het voorkomen van overlast zijn onze uitgangspunten. Wij gebruiken de modernste technieken voor onze inspecties. Aansluitende maatwerkoplossingen op het gebied van predictive modelling dragen bij tot inzicht en een effectieve en efficiënte aanpak.

 

 

 

Over de inspectie

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u precies weten welke assets u heeft en of ze voldoen aan de wettelijke eisen en normen? Bent u benieuwd naar de status van uw assets of wilt u juist heel gericht inspecteren? Graag gaan we samen met u kijken welke oplossing het beste bij uw behoefte past. We kunnen voor u visueel schouwen, toestandsinspecties en gerichte technische inspecties uitvoeren. De bevindingen worden uitgewerkt in een rapport. We maken gebruik van goed doordachte en innovatieve methoden, technieken en middelen.

 

 

Wij monitoren uw assets en de data die daaruit voorkomt analyseren wij. Ook maken wij gebruik van predictive modelling.

Wat levert het u op?

  • De juiste inzichten van uw assets
  • Inzicht in de staat van, aanwezigheid en veiligheid van uw assets
  • Bewijsvoering voor certificeringen vanuit wet- en regelgeving
  • Controle over het beheer van uw assets

 

 

NENinspectie-brug.jpg

Onze inspecties

Wij hebben ruim 60 gespecialiseerde inspecteurs in huis. Zij zijn experts en weten precies aan welke wettelijke eisen en normen de assets moeten voldoen. Aan de hand van uw behoefte wordt bekeken hoe de inspecties het beste voor u uitgevoerd kan worden. We hebben bijvoorbeeld drones om moeilijk bereikbare locaties te inspecteren, bellyboats om bruggen te inspecteren en quads om dijkinspecties uit te voeren.

 

Wij voeren inspecties uit voor onder andere beheerders van wegen, waterkeringen, vaarwegen en havens, olie en gas, (petro)chemische industrie, voedingsmiddelen en farmaceutische industrie, energiebedrijven en scheepvaart. En natuurlijk voor civiele projecten.

 

 

 

auto-zijkant-ai.jpg

Meer weten over inspecties?

Mocht er een inspectie tussen zitten die u mist, bel ons gerust. We gaan graag met u in gesprek om te komen tot de beste oplossing. Ook na de inspectie(s) denken we graag met u mee over de vervolgstappen. Wilt u graag het maximale uit uw assets halen?  We kunnen u helpen:

  • met het digitaliseren van uw assets door digitaal meten
  • om uw storingen te voorkomen door continue monitoring 
  • om het onderhoud te voorspellen en noodzakelijk onderhoud in de toekomst te voorkomen met behulp van predictive maintenance en predictive modelling

 

Contact

+