Zoeken

Zondag 7 oktober 09:55 uur Asset.Insight. in Ondernemend Nederland op RTL7!

Ondernemend Nederland is het businessprogramma dat zakelijk Nederland inspireert. Ondernemers uit de meest uiteenlopende branches komen aan bod en vertellen over de nieuwste ontwikkelingen. Ondernemend Nederland gaat heel Nederland door op zoek naar de mooiste verhalen en interessantste ontwikkelingen en kwam uit bij Asset.Insight.!

algorhitm-assetinsight.jpg

Digitalisering assets en voorspellende modellen

Het verschaffen van inzicht in de asset status is de kern van het nieuwe bedrijf Asset.Insight. Inzicht in assets zorgt ervoor dat de asset eigenaar of beheerder het onderhoud op de meest efficiënte en effectieve manier kan inrichten. Dit zorgt voor grotere beschikbaarheid van de asset, meer veiligheid voor de gebruiker en scheelt tijd en geld.

rtl7-ondernemendnederland-1.jpg

Inspecties, meten, monitoren

Asset.Insight. verzamelt data door inspecties, metingen en continue monitoring en beschikt over een scala aan instrumenten (denk aan een meettrein, meetwagens, 3D-scanners) waarmee zij assets kan digitaliseren. Ingewonnen en ingekochte data vertaalt Asset.Insight. naar die inzichten (evt. voorspellende modellen) die haar klanten helpt de juiste onderhoudsbeslissing op het juiste moment te nemen. Dit is interessant voor klanten die spoorwegen, wegen, waterkeringen, vaarwegen, afvalwaterketen, havens en (petrochemische) industrie hebben of beheren.

datalijnen.jpg

IoT en machine learning

Door slim gebruik van asset expertise en data analytics competenties (o.a. Internet of Things (IoT) en machine learning) vertaalt Asset.Insight. data naar scherpe inzichten en voorspellende modellen.

 

Kijk dus aanstaande zondag om 09.55 uur naar Ondernemend Nederland!