Zoeken

Quickscan SCADA-data

Asset.Insight. heeft een Quickscan ontwikkeld zodat het bedrijf klanten kan helpen inzicht in data te genereren. De Quickscan wordt toegepast op alle soorten infra die via een SCADA-systeem aangestuurd en ontsloten worden zoals bruggen, sluizen, pompen, gemalen en tunnels.    De beschikbaarheid van assets is afhankelijk van een veelheid aan parameters. Vele van deze parameters worden verzameld via het aanwezige SCADA-systeem. Vaak is deze data nauwelijks leesbaar of beperkt beschikbaar voor de beheerder. Asset.Insight. kan hierbij helpen. 

data-lines.jpg
pomp-scada-quickscan.jpg

Met software meetgegevens effectief en gemakkelijk uitwisselen

Veel assets worden aangestuurd door SCADA-systemen, die automatisch data over de toestand van de assets verzamelen. Een groot deel van deze data blijft echter voor de gebruiker verborgen. Welke data wordt automatisch verzameld? Welke inzichten kan men krijgen voor de prestatie van assets of de onderhoudsplanning? Zijn er mogelijk issues? Zou beter afstellen van de installaties de beschikbaarheid of levensduur kunnen verhogen? Deze vragen worden beantwoord met behulp van deze unieke Quickscan.

sluis-brug.jpg

Selectie SCADA-data

Asset.Insight. heeft een selectie nodig van SCADA-data van de asset in een afgesproken format. Dit kan door middel van een bestand of zelfs streaming. Samen met een deskundige van het bedrijf wordt de SCADA-data ontsloten en geïnterpreteerd.

Wat levert dit op?

• Binnen twee maanden een overzichtelijk rapport met analyse en aanbevelingen, ter ondersteuning voor onderhoud, budgettering en beleid;

• Vanachter het bureau inzicht in het functioneren van assets op basis van beschikbare data;

• Plaatsten van extra meetequipment is niet nodig;

• Geen downtime tijdens uitvoering;

• Budgetvriendelijke analyse van maximaal 30 signalen;

• Onderzoek of deze methode impact heeft op andere assets van klanten.

 

Lees hier de uitgebreide brochure.

Meer weten?

Neem contact op met Business Consultant Jacques Stuart voor een vrijblijvend gesprek!

 

Telefoon: +31 6 21 44 34 05

E-mail: jstuart@assetinsight.nl