Zoeken

Innovatieve kade-inspectie met hightech-onderwaterrobot

Eind juni gaat Asset.Insight. een pilot doen bij een kade van de North Sea Port. Sinds een instorting van een kademuur in Utrecht staan kademuren in de belangstelling. De status onder de waterlijn is vaak onzichtbaar en meestal met duikers uitgevoerd. Dit is over het algemeen lastig doordat het kostbaar is en het vaarverkeer tijdelijk moet worden stopgezet.

Daminspectie_AssetInsight (2).jpg

Uitgerust met sensoren

Asset.Insight. heeft een revolutionaire manier gevonden om het onzichtbare onder water weer zichtbaar te maken, zodat de veiligheid kan worden geborgd. We geven inzicht in de wanddikte van damwanden, de grootte van scheuren en we geven profielen weer. Er wordt gebruik gemaakt van een hightech-onderwaterrobot die uitgerust is met diverse sensoren (ultrasoon, laser, PEC, sonar, high-resolution-camera). Het biedt waardevolle informatie en de kade wordt tevens gevisualiseerd.

Deze onderwaterrobot is niet alleen geschikt voor kades, maar kan ook gebruikt worden voor sifons, leidinginspecties vanaf 24”, boezemgemalen, nabezinkbassins bij RWZI en stuwen en stormvloedkeringen.

Programma rondvaartboot en kade-inspectie

Bent u assetmanager, contractmanager of onderhoudsmanager? Dan nodigen we u graag uit voor dit unieke event.


Datum: woensdag 26 juni 2019

Tijd: 10.00-13.00 uur

Locatie: Rederij Denick Kennedylaan 1a, Terneuzen (parkeren mogelijk bij parkeergarage Schuttershof, 1 min. loopafstand)

10.00-10.30 uur: Inloop, koffie en thee op rondvaartboot Denick

10.30-10.40 uur: Vertrek rondvaartboot en welkomstwoord Asset.Insight.

10.40-10.50 uur: North Sea Port- Kadeproblematiek: Assetmanager Karel Saey

10.50-12.00 uur: Pilot kade inspecteren

12.00-13.00 uur: Plenair uitdagingen bespreken inclusief lunch

13.00 uur: Aankomst Rederij Denick Kennedylaan

Meld u aan voor de demo

Graag nodigen we u uit om dit live te ervaren. Deze innovatieve kade-inspectie is uniek in Nederland! Meld u uiterlijk donderdag 20 juni vóór 18.00 uur aan zodat je verzekerd bent van een plek op de rondvaartboot. Stuur een e-mail naar de marketingmanager, mevrouw Lij-Saan Wong-Ng: lwong@assetinsight.nl