Zoeken

Informatie over Corona en onze werkzaamheden

Een heftige tijd. Het Coronavirus heeft een grote impact op onze samenleving en op veel werkzaamheden in Nederland. Ondanks alle maatregelen gaan onze werkzaamheden vooralsnog zoveel en goed mogelijk door. Op afstand – digitaal - blijven wij bij projecten betrokken. Gelukkig lukt dit goed en beperken wij zo de vertraging van projecten zoveel mogelijk.

01. ADB_social_digitaal door_mrt 2020_v5_Asset Insight.jpg

Informatie over werkzaamheden en bereikbaarheid

Gezondheid en veiligheid van onze medewerkers staat voorop

Dagelijks zijn we bezig met veiligheid. Juist in deze tijd staat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers voorop. Daarom werkt iedereen waar mogelijk vanuit huis. Gelukkig gaat dit met de juiste ICT-faciliteiten goed en blijven we bereikbaar.

 

Wat gebeurt er met geplande afspraken en werkzaamheden?

In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus werken we zoveel mogelijk op afstand. Dit betekent dat veel afspraken uitgesteld worden of waar mogelijk digitaal plaatsvinden. Heb je een afspraak met ons gepland staan? We nemen contact met je op. 

 

Blijven jullie bereikbaar?

Absoluut! We blijven gewoon bereikbaar via telefoon en mail zoals je van ons gewend bent. Ook kun je ons bereiken via onze algemene nummers:

 

Asset.Insight.: +31 30 246 94 00 of info@assetinsight.nl

Tecson Inspections: +31 168 35 77 40

 

Maatschappelijk verantwoord

Als bedrijf staan we middenin de maatschappij. Dat deze crisis iedereen raakt, raakt ook ons. We denken in oplossingen en proberen mogelijkheden te vinden om met elkaar in contact te blijven. Zo beperken wij de vertraging van projecten zoveel mogelijk.

Heb je behoefte aan sparren of hulp nodig?

We gaan graag in gesprek! Wij wensen iedereen sterkte en veel succes in deze bijzondere periode.

01. ADB_social_digitaal door_mrt 2020_v5_Asset Insight.jpg
01. ADB_social_digitaal door_mrt 2020_v5_Tecson Inspections.jpg