Zoeken

Een duik in de toekomst van inspecties met onze onderwaterdrone

Bij Asset Insight zijn we continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. We zijn dan ook trots om onze nieuwe aanwinst te presenteren: de geavanceerde onderwater drone, de Blueye X3 ROV! Met deze onderwatedrone hebben we in de afgelopen maanden al indrukwekkende inspecties uitgevoerd, en we staan klaar om deze innovatieve service ook op andere plekken in te zetten.

DSCF0707.jpg
DSCF0707.jpg
© Foto Blueye

Volop in gebruik

De onderwater drone heeft zichzelf bewezen als een waardevolle aanvulling op onze inspectiecapaciteiten. Onze klanten en partners hebben al kunnen profiteren van inspecties van betonnen palen van een Jetty, het bepalen van slibdiktes in watertanks en pompkelders. En dit is slechts het begin van wat deze onderwater drone kan!

20181004-brekstad-025-compressed.jpg
© Foto Blueye

Efficiënt en betrouwbaar inspecteren

De onderwater drone is ontworpen met de nieuwste technologieën om de meest efficiënte en betrouwbare inspecties te garanderen. Dankzij de volledig accu gevoede aandrijving kunnen we flexibel en milieuvriendelijk te werk gaan. Met een kabel van maar liefst 150 meter kunnen we nu dieptes bereiken die voorheen onbereikbaar waren. Bovendien beschikken we over een extra externe camera met twee losse lampen, een draaibare grijparm en een DVL (Doppler Velocity Log) om de onderwater drone stabiel te houden, zelfs bij sterke stromingen - wat het inspectiewerk een stuk gemakkelijker maakt. 

BlueyeProPipe.jpg
© Foto Blueye

Live meekijken

Als klant kunt u nu live meekijken tijdens de inspecties dankzij onze Observer app en live streaming mogelijkheden via MS Teams. Zo blijft u altijd op de hoogte van de voortgang en resultaten van het onderzoek, en kunt u direct eventuele beslissingen nemen.

Onze onderwater drone inspecties hebben al talloze klanten geholpen, en we zijn er trots op om úw partner te zijn in het leveren van hoogwaardige en betrouwbare inspecties. Of u nu een industriële faciliteit beheert, verantwoordelijk bent voor haveninfrastructuur, of andere onderwater structuren wilt laten controleren, wij staan klaar om u te ontzorgen en de beste resultaten te leveren.

Neem contact met ons op!

Ontdek de toekomst van inspecties met Asset Insight’s onderwater drone! Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we uw inspectiebehoeften kunnen vervullen en samen de onderwaterwereld kunnen verkennen op een efficiënte, innovatieve en professionele manier.

info@assetinsight.nl