Zoeken

Asset.Insight. geeft demo’s op Ondergrondse Infradag 2018!

Op 11 oktober van 08:00 tot 17:00 uur organiseert Railcenter in opdracht van ProRail een kennisevenement over ondergrondse infra. Het thema van de dag is ‘Ondergronds verbinden en verduurzamen’. Tijdens deze dag, die wordt gehouden bij Railcenter in Amersfoort, vinden workshops en kennissessies plaats die inzoomen op het ondergronds verbinden en verduurzamen.   Op het buitenterrein van Railcenter ligt de innovatiewerkplaats; het testterrein met sporen, bekabeling en bijbehorende innovaties. Partners van ProRail en Railcenter, aannemers, leveranciers en spelers in de ondergrondse infra presenteren en demonstreren hier de hele dag hun nieuwste producten en ontwikkelingen in de branche.

railcenter_ondergrondse_infradag_instagram_1080x1080px.jpg

Digitaal inspecteren

 

Asset.Insight. geeft twee demo’s. Eén over FlexInspect. En er wordt een demo gegeven om snel en makkelijk een storing te zoeken in een ondergrondse kabel zonder dat er gegraven dient te worden.

 

FlexInspect is een slimme oplossing voor efficiënt inspecteren, auditeren en keuren. Een breed toepasbaar mobiel platform waarmee bevindingen eenvoudig digitaal kunnen worden geregistreerd, gerapporteerd én geanalyseerd. FlexInspect geeft direct inzicht in objecten en bedrijfsvoering.

Er kan gekozen worden voor een zelfstandig, losstaand systeem of voor integratie met bestaande systemen. Door de flexibele inzetbaarheid is FlexInspect geschikt voor vrijwel alle soorten inspecties in uiteenlopende sectoren. Of het nu gaat om controle van installaties, inzicht in objecten en processen, of controle op het naleven van regels. FlexInspect levert gemak en snelheid, en daardoor een flinke besparing op inspectie- en onderhoudskosten.

 

Nieuwsgierig? We maken graag nader kennis!

 

U bent van harte welkom op de stand van Asset.Insight.