icon-arrow-right
HomeDienstenStroefheidsmeting met 86% vertraagd wiel

Stroefheidsmeting met 86% vertraagd wiel

De stroefheid van het wegdek wordt onder andere bepaald door de mate van ruwheid van het wegdek. Maar ook door het gebruikte mineraal aggregaat en de mate van vervuiling. Asset.Insight. is in het bezit van twee stroefheidsaanhangers waarmee de stroefheid conform de 86% vertraagd wiel methode kan worden gemeten.

Stroefheid meten.jpg

Stroefheid meten

Ik wil graag een offerte.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

 

Wij kunnen voor jou een stroefheidsmeting met 86% vertraagd wiel uitvoeren, zodat je weet wat de stroefheid is van de door jou beheerde wegen. De metingen worden uitgevoerd met 50 of 70 km/uur conform proef 72 van de Standaard RAW. Uit de wrijvingskracht die daarbij wordt gemeten wordt de stroefheidswaarde berekend.

 Rapportage wegmeting.jpg

Uitgebreide rapportage na analyse data

Wij analyseren de data die door ons is ingezameld tijdens de meting. Je krijgt uiteraard een rapportage van ons. Ook kunnen wij voor jou een toetsing doen aan gestelde eisen zodat jij als contractpartner met de wegbeheerder direct kunt aantonen hoe deze waarden zich verhouden met de gestelde eisen.

86-wiel.jpg

Meer weten over stroefheidsmeting met 86% vertraagd wiel ?

Neem dan contact met ons op.

Telefoon: +31 30 246 94 00 

Email: info@assetinsight.nl

Projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Krachten bundelen voor meest intelligente fietspad van Nederland

Op TU Delft Campus is een intelligent stuk fietspad aangelegd dat in kaart brengt hoeveel verkeer met welke snelheid op welk...

Asset.Insight. introduceert geavanceerd algoritme voor gericht wegonderhoud

PERSBERICHT. 24 april 2019. Ons wegennet is een van onze meest waardevolle assets en vormt een essentieel onderdeel van onze...

+