HomeBranchesCiviele sector

Civiele projecten

De civiele markt is constant in beweging door de bouw van diverse grote infrastructurele projecten. Ook blijft de markt voor beheer en onderhoud groeien. De grote bouwondernemingen, vaak onder aanvoering van Rijkswaterstaat, maken steeds meer gebruik van camera inspecties ten behoeve van de kwaliteitsborging.

Betonstorting-assets.jpg

Wij monitoren betonstorting in bekistingen

Wij monitoren de betonstorting van ‘sluitvoegen’ in tunnels. Tijdens de bouw van o.a. de Caland- en de 2e Beneluxtunnel zijn onze camera inspecties met succes ingezet. Ook tijdens de bouw van het nieuwe Centraal Station Rotterdam werden deze camera's ingezet om de betonstorting in de bekistingen te monitoren. Constructiedelen van bruggen en sluizen behoren eveneens tot ons werkterrein. Regelmatig inspecteren wij omegaprofielen van bestaande tunnels en voegen van 'kunstwerken' met behulp van camerasystemen. 

onderwaterrobot.jpg

Wij zetten ook onderwater robots in

Door middel van een Remote Operated Vechicle (ROV) kunnen bijvoorbeeld damwanden, koelwaterinlaten en wateropslag installaties uitstekend geïnspecteerd worden. Deze onderwater-robot wordt van afstand bestuurd.

+