NEN 6787

Veel bruggen en sluizen zijn al verouderd. De NEN 6787 stelt het veiligheidsniveau aan waar een brug of sluis aan moet voldoen. Asset.Insight. heeft veel ervaring met het inspecteren van brugggen, sluizen, tunnels, duikers, waterkeringen en kades. Dit doen we voor Rijkswaterstaat, Gemeentes, Provincies en Aannemers. 

20160530_080114.jpg

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u precies weten welke assets u heeft en of ze voldoen aan de wettelijke eisen en normen? Bent u benieuwd naar de status van uw assets of wilt u juist heel gericht inspecteren? Graag gaan we samen met u kijken welke oplossing het beste bij uw behoefte past. We kunnen voor u visueel schouwen, toestandsinspecties en gerichte technische inspecties uitvoeren. De bevindingen worden uitgewerkt in een rapport. We maken gebruik van goed doordachte en innovatieve methoden, technieken en middelen. 

inspectiebrug1.png

Wat levert het u op?

  • De juiste inzichten van uw assets
  • Inzicht in de staat van, aanwezigheid en veiligheid van uw assets
  • Bewijsvoering voor certificeringen vanuit wet- en regelgeving
  • Controle over het beheer van uw assets

Onze inspecties

Wij hebben ruim 60 gespecialiseerde inspecteurs in huis. Zij zijn experts en weten precies aan welke wettelijke eisen en normen de assets moeten voldoen. Aan de hand van uw behoefte wordt bekeken hoe de inspecties het beste voor u uitgevoerd kan worden. We hebben bijvoorbeeld drones om moeilijk bereikbare locaties te inspecteren, bellyboats om bruggen te inspecteren en quads om dijkinspecties uit te voeren.

+