FlexInspect spoor

FlexInspect is een slimme oplossing voor efficiënt inspecteren, auditeren en keuren. Een breed toepasbaar mobiel platform waarmee bevindingen eenvoudig digitaal kunnen worden geregistreerd, gerapporteerd én geanalyseerd. FlexInspect geeft u direct inzicht in al uw spoor assets en bedrijfsvoering.

inspectie.jpg

Digitaal inspecteren met FlexInspect

Ik wil graag een offerte.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

 

Met FlexInspect kunt u inspectieprocessen snel en efficiënt organiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zelfstandig, voor een losstaand systeem of voor integratie met bestaande systemen. FlexInspect is geschikt voor vrijwel alle soorten inspecties op en rond het spoor. Of het nu gaat om het controle van installaties, inzicht in uw objecten en processen, of controle op het naleven van regels. FlexInspect levert gemak en snelheid en daardoor een flinke besparing op uw inspectie- en onderhoudskosten.

flexinspect-portal.png

Hoe werkt FlexInspect?

Objecten en inspecties selecteren

Als beheerder heeft u toegang tot een webbased portal waarin u de inspectieformulieren kunt definiëren. Daarnaast stelt u vast welke assets en inspecteurs van toepassing zijn. De werkvoorbereider kan eventueel gebruikmaken van inspectie werkorders zodat inspecteurs gericht inspecties uitvoeren.

De inspecteurs maken gebruik van een smartphone of tablet. De app is ontwikkeld voor het Android en Windows platform en heeft de mogelijkheid om foto’s te maken, te bewerken en toe te voegen aan de inspectie. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van een geografische functionaliteit (GIS) waarmee inspecties automatisch worden gekoppeld aan een GPS XY coördinaat.

Het is tevens mogelijk om vanuit een kaart objecten en inspecties te selecteren. Bij FlexInspect wordt de inspectiedata encrypted opgeslagen op het mobiele apparaat en vervolgens gesynchroniseerd met een centrale database.  Hierdoor is een continue internetverbinding niet noodzakelijk.

backoffice-flexinspect.png

Duidelijk inzicht in de toestand van uw assets

In de portal kunt u de inspectieresultaten overzichtelijk raadplegen, werkopvolging organiseren, (management)rapportages opstellen en trendanalyses uitvoeren. Met analyse kunnen slimme verbanden worden gelegd voor een helder inzicht in de toestand van de geïnspecteerde assets. U kunt hierbij op maat rapporten, schermen en grafieken definiëren. Het is mogelijk om de FlexInspect database te koppelen aan uw assetmanagementsysteem voor synchronisaties van objecten en inspectieresultaten.  Uit voltooide inspecties ontstaan dan automatisch werkorders voor de opvolging daarvan. Heel handig.

backoffice-flexinspect1.png.jpg

Integratie met asset management systeem

Wat levert het u op?

  • Direct resultaten inzien en ophalen in de portal
  • Direct inspectieformuleren maken en aanpassen
  • Geen inspectieformulier op papier maar digitaal
  • Objecten op de kaart selecteren door geïntegreerde Esri ArcGIS functionaliteiten
  • Integratie met uw assetmanagementsysteem
  • Synchronisatie van assets en inspectieresultaten
  • Kostenbesparing

Meer weten over FlexInspect spoor?

Neem dan contact met ons op.

Telefoon: +31 30 246 94 00 

Email: info@assetinsight.nl

 

+