HomeMonitoring

Monitoring

Op uw verzoek monitort Asset.Insight. uw assets zodat u continu inzicht heeft in de staat van uw assets. U kunt nu metingen verrichten, veranderingen in de omgeving signaleren en de status van uw assets bewaken. En dat vanachter uw bureau. De data kan op verschillende manieren aan u worden geleverd, bij voorbeeld in een webbrowser of geïntegreerd in GIS-applicaties.  Op basis van deze inwinning van data kunnen wij algoritmen ontwikkelen waarmee afwijkingen en risico’s herkend zullen worden. Hierdoor creëren we een nieuwe informatiestroom waarmee risico gestuurd onderhoud volledig ondersteund kan worden.

 

monitoring-arthurpoppe.JPG

Wat kunnen we voor u betekenen?

Met ons realtime online monitoringsplatform FlexMonitoring kunnen wij de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw infra-assets optimaliseren. FlexMonitoring wordt op dit moment al toegepast door ProRail, Rijkswaterstaat, bouwbedrijven, waterschappen en gemeenten. Het systeem is geschikt voor alle soorten infra, zoals railinfra (o.a. wissels, treindetectie, seinen, overwegen, treinbeveiliging, wisselverwarming en voedingen), natte infra (o.a. bruggen en peilbeheer) en droge infra (o.a. tunnels en viaducten). 

 

predictivemodelling-assets-assetinsight-bigdata.jpg

Analyseren en voorspellen

De software vergelijkt alle data volgens vooraf opgestelde scenario’s en ingestelde parameters. Zodra er een afwijking ontstaat die kan leiden tot een storing, ontvangt de storingsdienst een melding. Herstelwerkzaamheden kunnen hierdoor plaatsvinden op een gunstig tijdstip, zodat de beschikbaarheid niet in gevaar komt en de monteur veilig kan werken. Bovendien wordt er pas iets gerepareerd of vervangen als dat nodig is. Dit bespaart kosten én grondstoffen. Met de opgebouwde kennis kunt u steeds beter systeemgedrag, slijtage en afwijkingen voorspellen. U krijgt beter inzicht in de levensverwachting. Dit helpt weer bij het plannen van onderhoud, maar ook bij het nemen van beslissingen over vervangingen of levensduurverlenging.

FlexMonitoring-camera.PNG

Wat levert het u op?

  • Meer inzicht in de aanwezig- en veiligheid van uw assets
  • Preventief onderhoud kunnen plannen en uitvoeren
  • Realtime inzicht. Vanachter uw bureau uw assets managen
  • Controle over het beheer van uw assets
flexmonitoring-Big Data.png

Onze monitoring diensten

  • Flexmonitoring
  • GPS-tracking

 

Met de data die beschikbaar is gekomen door monitoring kunnen we u helpen met predictive modelling zodat u noodzakelijk onderhoud in de toekomst beter kunt plannen en managen.

 

Contact

+