icon-arrow-right
HomeNieuws Het nieuwe bedrijf Asset.Insight. aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

Het nieuwe bedrijf Asset.Insight. aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

Actueel

Op 26 en 27 september 2018 (09.30-17.00 uur) is Asset.Insight. aanwezig op de ‘Vakbeurs Openbare Ruimte’ in de Jaarbeurs in Utrecht. Een evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. We zijn op beide beursdagen te vinden op stand 4.5.48 in Hal 4.

Digitalisering assets en voorspellende modellen

Asset.Insight. inspecteert, meet en monitort assets. Asset.Insight. beschikt over een scala aan instrumenten (denk aan een meettrein, meetwagens, een 3D-scanner die geplaatst kan worden op boten of auto’s, drones) waarmee zij assets kan digitaliseren. Ingewonnen en ingekochte data vertaalt Asset.Insight. naar die inzichten (evt. voorspellende modellen) die haar klanten helpt de juiste onderhoudsbeslissing op het juiste moment te nemen. Bijvoorbeeld om de veiligheid van gebruikers van de asset te waarborgen. Dit is interessant voor klanten die spoorwegen, wegen, waterkeringen, vaarwegen, afvalwaterketen, havens en (petrochemische) industrie hebben of beheren.

Nieuwsgierig? We maken graag nader kennis!

U bent van harte welkom op de stand van Asset.Insight. We zijn op beide beursdagen te vinden in Hal 4, stand 4.5.48. Schrijf u direct in via de website van de Vakbeurs Openbare Ruimte

+