icon-arrow-right
HomeDienstenFlexInspect

FlexInspect

FlexInspect is een slimme oplossing voor efficiënt inspecteren, auditeren en keuren. Een breed toepasbaar mobiel platform waarmee bevindingen eenvoudig digitaal kunnen worden geregistreerd, gerapporteerd én geanalyseerd. FlexInspect geeft u direct inzicht in de bedrijfsvoering en al uw assets op en rond spoor, weg en water.

inspectie.jpg

Digitaal inspecteren met FlexInspect

Ik wil graag een offerte.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

 

Haal met FlexInspect de informatie van buiten naar binnen via simpele vastlegging. Dit kan met behulp van een app op een mobiel device. Kies voor een zelfstandig of losstaand systeem of voor integratie met bestaande systemen. FlexInspect is geschikt voor vrijwel alle soorten werkzaamheden buiten: inspecties, keuringen, schouwen, dagregistraties, projectvoortgang, materieel. Of het nu gaat om het controleren van installaties, inzicht in objecten en processen, of controle op het naleven van regels. FlexInspect levert gemak en snelheid en daardoor een flinke besparing op uw inspectie- en onderhoudskosten.

flexinspect-portal.png

Hoe werkt FlexInspect?

Als beheerder heeft u toegang tot een webbased portal waarin u de inhoud van de app met forumulieren definieert. Daarnaast stelt u vast welke assets en inspecteurs van toepassing zijn. De werkvoorbereider kan eventueel gebruikmaken van inspectiewerkorders zodat inspecteurs gericht inspecties uitvoeren.

De inspecteurs maken gebruik van een smartphone of tablet. De app is ontwikkeld voor het Android- en Windows-platform en heeft de mogelijkheid om foto’s te maken, te bewerken en toe te voegen aan de inspectie. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van een geografische functionaliteit (GIS) waarmee inspecties automatisch worden gekoppeld aan een gps-XY-coördinaat.

Verder is het mogelijk om vanuit een kaart objecten en inspecties te selecteren. Bij FlexInspect wordt de inspectiedata encrypted opgeslagen op het mobiele apparaat en vervolgens gesynchroniseerd met een centrale database. Hierdoor is een continue internetverbinding niet noodzakelijk.

backoffice-flexinspect.png

Duidelijk inzicht in de toestand van uw assets

In het portal kunt u de inspectieresultaten overzichtelijk raadplegen, werkopvolging organiseren, (management)rapportages opstellen en trendanalyses uitvoeren. Rapporten op Sharepoint, GIS-kaarten of de koppeling met uw eigen systeem zijn in te richten door maatwerk per klant. Met analyse kunnen slimme verbanden worden gelegd voor een helder inzicht in de toestand van de geïnspecteerde assets. Hierbij definieert u op maat rapporten, schermen en grafieken. Het is mogelijk om de FlexInspect-database te koppelen aan uw assetmanagementsysteem voor synchronisaties van objecten en inspectieresultaten.  Uit voltooide inspecties ontstaan dan automatisch werkorders voor de opvolging daarvan.

backoffice-flexinspect1.png.jpg

Integratie met asset managementsysteem

Wat levert het u op?

  • Direct resultaten inzien en ophalen in het portal.
  • Direct inspectieformuleren maken en aanpassen.
  • Geen inspectieformulier op papier maar digitaal.
  • Objecten op de kaart selecteren door geïntegreerde Esri ArcGIS-functionaliteiten.
  • Integratie met uw asset managementsysteem.
  • Synchronisatie van assets en inspectieresultaten.
  • Kostenbesparing.

Meer weten over FlexInspect?

Neem dan contact met ons op.


Telefoon: +31 30 246 94 00 

E-mail:     info@assetinsight.nl

 

+